Prima reacție din PSD, după condamnarea lui Dragnea la închisoare cu EXECUTARE: Eu am pariat cu toți că va fi achitat

Publicat: 21 06. 2018, 19:17
Actualizat: 26 03. 2019, 00:54

„Să știți că pe mine m-a luat prin surprindere, pentru că eu am pariat cu toată lumea că va fi achitat. E destul de mare sentința data – 3 ani și șase luni. Eu susțin că atât timp cât în Europa abuzul în serviciu e dezincriminat, a condamna un pom pe abuz în serviciu mi se pare o chestie destul de nelalocul ei. Mi se pare foarte mult ceea ce a primit președintele. E un moment foarte greu pentru el. Nu aș vrea să fiu în locul lui niciodată. Nu știu cum stă cu psihicul în momentul de față președintele, dar e un moment greu pentru el și pentru partid. Marea majoritate a colegilor noștri se aștepta la achitare”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Magistrații instanței supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.