Primul candidat la șefia PNL care iese din cursă

Publicat: 12 06. 2017, 17:42

„Comisia de Organizare a Congresului PNL s-a întrunit luni, 12 iunie, pentru a analiza condițiile statutare întrunite de moțiunile depuse de candidații la președinția PNL. În urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Județene, moțiunile susține de Ludovic Orban (>) și de Cristian Bușoi (>) au îndeplinit condițiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie”, potrivit unui comunicat semnat de către Departamentul de comunicare al PNL și remis MEDIAFAX.

Moțiunea susținută de Viorel Cataramă (>) nu a întrunit condițiile statutare pentru a fi spusă dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL, întrucât nu a fost validată de Comitetele Directoare Județene din cel puțin 10 filiale PNL, potrivit sursei citate.

De asemenea, Comisia de Organizare a Congresului PNL a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea susținerii moțiunilor la lucrările Congresului, primul fiind candidatul Cristian Bușoi, urmat de candidatul Ludovic Orban, fiecare moțiune având alocate câte 60 de minute, se arată în comunicatul de presă.