PSD îi îndeamnă pe liberali să nu chiulească la votul de învestire al Guvernului Cîțu: „Au majoritatea necesară

Publicat: 11 03. 2020, 15:21
DECIZII. PSD vrea să elimine obligaţia de a purta mască. „Vrem să evităm abuzurile”. Parlamentul aprobă miercuri starea de alertă

Social-democrații au reiterat, miercuri, faptul că nu vor vota învestirea Guvernului Cîţu, motivând într-un mesaj pe Facebook faptul că PNL poate strânge o majoritate în acest sens: „Au majoritatea necesară”.

Astfel, cei de la PSD îi critică pe liberali pentru „calculele lor politice meschine” care au „periclitat siguranţa şi sănătatea populaţiei”.

„Conform declarațiilor liderilor partidelor politice parlamentare, PNL are majoritatea necesară pentru învestirea Guvernului Cîțu. În acest moment, depinde numai de voința #PNL ca propriul guvern să treacă.

După ce a periclitat #siguranța și #sănătatea populației pentru calculele lor politice meschine, PNL trebuie să vină mâine la muncă, să nu chiulească și să-și voteze guvernul”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Votul pentru învestirea Guvernului Cîțu va fi dat joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, începând cu ora 16.00.