Radu Câmpeanu, internat la terapie intensivă, la spitalul Floreasca. Fostul lider PNL a fost internat și la „Matei Balș”, de luni până miercuri

Publicat: 27 07. 2013, 15:53
Actualizat: 19 05. 2015, 15:02

UPDATE Radu Câmpeanu a fost internat și la „Matei Balș”, de luni până miercuri, cu afecțiuni pulmonare

Radu Câmpeanu a fost internat, de luni până miercuri, la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, cu afecțiuni pulmonare, în prezent el fiind internat la terapie intensivă cu o infecție respiratorie la Spitalul Floreasca, potrivit unor surse apropiate familiei.

Președintele fondator al PNL 1990, în vârstă de 91 de ani, a fost externat miercuri de la „Matei Balș”, făcând ulterior febră. În noaptea de vineri spe sâmbătă, familia sa a solicitat ambulanța, Câmpeanu având dureri în piept și oscilații de ritm cardiac.


Președintele fondator al PNL 1990, Radu Câmpeanu, a fost adus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, fiind în prezent internat la terapie intensivă cu infecție respiratorie, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al spitalului Bogdan Oprița.

Radu Câmpeanu a fost adus la spital cu o ambulanță, având dureri în piept și oscilații de ritm cardiac, motiv pentru care a fost suspectat de un sindrom coronarian.

Fostul președinte al PNL a împlinit, pe 28 februarie, vârsta de 91 de ani.