Raluca Turcan și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PDL

Publicat: 27 06. 2012, 13:53
Actualizat: 31 07. 2014, 14:53

Deputatul Raluca Turcan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PDL, considerând că partidul are nevoie de „mobilizarea tuturor energiilor pentru a se bate cu USL, dar mai ales pentru un mesaj convingător”.

Turcan a precizat că a transmis colegilor de partid un mesaj în care arată că PDL are oameni foarte buni și există „potențialul de relansare” a partidului.

„Potențialul de relansare există, avem oameni foarte buni. Iar 50% dintre cetățenii care nu au ieșit la vot în locale văd cum PSD distruge credibilitatea României, așa cum nici dușmanii țării nu ar îndrăzni să o facă”, a arătat Raluca Tucan în mesajul său adresat democrat-liberalilor.

În opinia lui Turcan, PDL poate reveni electoral cu o strategie bazată pe stabilitate, organizare și comunicare eficientă, iar partidul poate recupera electoratul de dreapta nehotărât.

„Putem astfel până la alegerile din toamnă să acționăm ca o forță de opoziție puternică, activă, care dovedește românilor că USL este dușmanul statului de drept, că nu are niciun plan economic și că nu oferă nicio soluție”, a adăugat Raluca Turcan.

Ea a mai spus că este mândră de faptul că este membră a PDL și „poate pune umărul alături de echipa PDL” pentru ca partidul să câștige și „să redevină credibil, corect și puternic”.

Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie într-o ședință a Convenției Naționale Extraordinare, în care își vor alege noul președinte al PDL și noua conducere a partidului, după ce BPN și președintele Emil Boc au demisionat în urma rezultatelor obținute de PDL în alegerile locale.

Pentru funcția de președinte al PDL există un singur candidat și anume Vasile Blaga.