VIDEO | Rareș Bogdan, despre Orban: Ceva s-a întâmplat în comportamentul lui. M-au întristat foarte mult atacurile sale

Publicat: 24 08. 2021, 23:47
Actualizat: 25 08. 2021, 08:46

This browser does not support the video element.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, a declarat marți seară la B1 TV că nu înțelege de ce Ludovic Orban și-a schimbat comportamentul în așa fel încât să-l determine să-și atace colegii din PNL și susține că a ales să-l susțină pe Florin Cîțu la șefia PNL, întrucât acesta reprezintă o varianta mai bună în acest moment pentru PNL.

“Noi am fost toți lângă Ludovic Orban. Undeva a greșit Ludovic Orban. Sunt două opțiuni, îl susținem pe Florin Cîțu pentru că cred că pentru ceea ce urmează în PNL, pentru România și pentru momentul actual, e un Mario Draghi al Italiei și e exact ce trebuie pentru ceea ce urmează: 5 ani de zile în care România atrage bani”, a declarat eurodeputatul.

Rareș Bogdan a susținut că i-a fost aproape lui Orban, dar acum se declară „întristat” de atacurile pe care acesta le-a lansat în spațiul public, cu precădere asupra lui Emil Boc si Ilie Bolojan. În campania electorală PNL a defilat cu performanțele pe care aceștia le-au avut la nivel local și promițând că toată țara se va bucura de o adevărată schimbare la față.

„Faptul că noi am stat lângă Ludovic Orban, nu v-ați pus întrebarea dacă ceva s-a întâmplat, nu cu noi, ci cu comportamentul domniei sale. Pe mine m-a întristat, m-a amărât foarte mult multe din atacurile sale dar 2 cu precădere. Noi am folosit în campania electorală câteva simboluri ca exemple de bună administrare. Votați-ne, că noi venim cu exemplele acestea: Emil Boc, Gheorghe Flutur, Ilie Bolojan și le vom implementa la nivel național”, a spus Rareș Bogdan.