Război FĂRĂ MĂNUȘI între ORBAN și CATARAMĂ. Prim-vicepreședintele PNL Sector 2, propus pentru EXCLUDERE. „Un gest de disperare și prostie!”

Publicat: 09 07. 2018, 14:28
Actualizat: 25 03. 2019, 23:31

„S-a votat. Am aplicat statutul. Cine are de exprimat puncte de vedere, are cadrul partidului la dispoziție, eu am permis, ba chiar am încurajat exprimarea de puncte de vedere de către colegii mei în interiorul partidului. Cine vorbește în afara partidului, cine nu respetă deciziile partidului, cine se duce și transmite informații negative despre PNL în mass-media, voi aplica prevederile statuale”, a afirmat Ludovic Orban, după Biroul Executiv al PNL.

Ludovic Orban a propus, luni, excluderea din PNL a lui Viorel Cataramă. Decizia poate fi luată doar în cadrul ședinței Consiliului Național de Conducere al partidului.

Viorel Cataramă cataloghează decizia lui Ludovic Orban de a-l exclude din partid drept un gest „de disperare și de prostie”, susținând că președintele partidului nu a respectat statutul, deci orice demers de excludere este nul.

„O asemenea propunere trebuie să vină din partea filialei din care fac parte. Hotărârea este ilegală și nulă. Articolul 32 din statut prevede că vor fi anunțați, cei vizați, cu cel puțin 3 zile înainte de data întrunirii organismului și sunt prevăzute termenele ca termene de decădere. Deci nu îmi fac probleme”, a declarat Viorel Catarmă, pentru MEDIAFAX.