Reacția lui Dragnea, după ce Ponta a anunțat în ce partid se va înscrie. Ce nu își dorește liderul PSD

Publicat: 02 09. 2017, 21:35

„Nu vreau să comentez acum. Sincer, chiar nu, dar asta nu înseamnă că nu o să comentez. Nici nu vreau să tulbur lansarea unui proiect politic”, a declarat Dragnea, sâmbătă, după ședința CExN al PSD, întrebat cum vede anunțul făcut de Victor Ponta, pe contul său de Facebook, potrivit căruia se va înscrie în partidul lui Daniel Constantin.

În acest context, întrebat dacă Victor Ponta ar putea să rupă din PSD, odată cu înscrierea sa într-un alt partid, Dragnea a răspuns negativ.

„Se pare că nu. Din ce am înțeles eu, câți o să ne regăsim mâine la lansare?”, a precizat liderul PSD.

Reamintim că fostul premier, Victor Ponta, a confirmat în cursul zilei, pe Facebook, înscrierea în partidul lansat de Daniel Constantin, alături de Sorin Cîmpeanu și alți deputați plecați din ALDE, intitulat „Pro România”.

„E momentul! Mâine alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul „Pro România”. E momentul să oprim criticatul și comentatul de pe margine – intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această „Mlaștină” care ne conduce acum!
Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați! Important este că nu puteți să vă faceți că nu existăm și că nu este nevoie de ceva #altfel !”, a scris, sâmbătă, Victor Ponta pe contul său de Facebook.