Reacția lui George Simion, după excluderea senatoarei Diana Șoșoacă din AUR. În ce condiții o mai susține pe fosta sa colegă de partid

Reacția lui George Simion, după excluderea senatoarei Diana Șoșoacă din AUR. În ce condiții o mai susține pe fosta sa colegă de partid
Publicat: 11/02/2021, 20:56
Actualizat: 11/02/2021, 21:28

Copreședintele Partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), George Simion, a reacționat public, la o zi după excluderea senatoarei Diana Șoșoacă din formațiunea politică. Acesta anunță, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că o va susține în continuare pe fosta sa colegă, dar în anumite condiții: „ pe inițiativele corecte și în lupta cu grupuriile mafiote”.

(…) Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR la Iași și veniseră mulți să-i bage intrigi, să-i șoptească în ureche că nu o vom lăsa să-și ia mandatul în primire și că îi vom pune piedici. Nu a fost cazul, Diana este în Parlamentul României, chiar dacă nu s-a înțeles cu unii sau cu alții dintre colegi. Va fi în continuare senator al României, independent și așa cum am susținut-o în aceste luni, pentru că au venit mulți ca să mă influențeze ca să lovească în ea, pe inițiativele corecte și în lupta cu grupuriile mafiote o să o susțin”, afirmă George Simion, într-un video postat pe Facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă, miercuri, din AUR, la propunerea liderilor Claudiu Târziu și Sorin Lavric.

De ce a fost exclusă din AUR senatoarea Diana Șoșoacă. Dezvăluirile lui Sorin Lavric: „Am crezut că dacă o luăm pe duhul blândeții putem să îi hrănim spiritul coleric”

Liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, a explicat de ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din Alianța pentru Unirea Românilor, punctând faptul că „a continua cu ea în AUR înseamnă a compromite formațiunea pe termen lung”.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, în cursul zilei de miercuri, 10 februarie, după ce a susținut un discurs despre vaccin în Parlament, unde la un moment dat microfonul i-a fost oprit din cauza lucrurilor nefondate pe care le spunea, printre care faptul că „matricea națională”, respectiv femeile și copiii, este omorâtă deoarece vaccinul anti-COVID-19 provoacă infertilitate în cazul femeilor.

Perspectiva divorțului dintre AUR și doamna Sosoaca plutea în aer, însă am crezut că dacă o luăm pe duhul blândeții putem să îi hrănim spiritul coleric. Nu s-a putut. Ea nu poate fi înfrânată cu nimic. Probabil că nici cu ea însăși nu se poate privi în oglindă. Astăzi, picătura care a umplut paharul a fost scandalul pe care l-a iscat în plenul Senatului. Eu eram în dreapta doamnei președinte, Anca Dragu, când doamna Șoșoacă, pentru că nu i s-au alocat minutele care oricum nu i se cuveneau potrivit algoritmului pentru declarații politice, a făcut scandal și a început să o insulte pe doamna președinte și pe domnul Ciprian Bucur (n.r. secretar general al Senatului). La sfârșit, după ce i s-a oprit microfonul, început să urle în sală. A plecat urlând, i-a făcut pe domnul Bucur și pe doamna Anca Dragu infractori”, a explicat Sorin Lavric, pentru Digi 24.

Mircea Badea, dezlănțuit în emisiune: „Je suis Șoșoacă! O susțin!”

Prezentatorul Mircea Badea a comentat, miercuri seara, în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, excluderea din AUR a senatoarei Diana Șoșoacă.

Jurnalistul și prezentatorul tv Mircea Badea s-a arătat solidar cu senatoarea Diana Șoșoacă, care a fost exclusă din AUR.

Mie îmi place foarte mult doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică”, a spus Mircea Badea.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...