Mircea Badea, dezlănțuit în emisiune: „Je suis Șoșoacă! O susțin!”

Mircea Badea, dezlănțuit în emisiune: „Je suis Șoșoacă! O susțin!”
Mircea Badea, dezlănțuit în emisiune: „Je suis Șoșoacă! O susțin!”
Publicat: 11/02/2021, 10:13

Prezentatorul Mircea Badea a comentat, miercuri seara, în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, excluderea din AUR a senatoarei Diana Șoșoacă.

Jurnalistul și prezentatorul tv Mircea Badea s-a arătat solidar cu senatoarea Șoșoacă, care a fost exclusă din AUR.

„Je suis Șoșoacă”

„Mie îmi place foarte mult doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică”, a spus Mircea Badea.

Dan Tănasă: „Minciuni, aberații…”

„Afirmațiile doamnei Șoșoacă sunt o înșiruire de minciuni, de aberații. Nu i-a impus nimeni ce să zică, ce să nu zică. Nu… Nivelul e mult prea…

Am înțeles că scriitorul Sorin Lavric a deranjat-o…”, a declarat Dan Tănasă de la AUR.

„Pleșoianu, pasiune pentru Șoșoacă”

„Eu aș avea totuși un contraargument. Dacă a zis că provoacă vaccinul sterilitate, nu știu dacă dl Borcea s-a vaccinat, dar pun pariu că și după vaccin mai face niște tripleți. Chiar nu cred treaba asta.

E haioasă dl. Șoșoacă. Dl. Pleșoianu a dezvoltat o pasiune pentru doamna Șoșoacă, face un fel de arheologie a prestațiilor domniei sale, a avut un montaj foarte bun, cu privire la moaște, la pelerinaje. Genial. Nu ai cum să scrii așa ceva… A și scris, după aia a acționat… Doamna Șoșoacă. Totul e despre doamna Șoșoacă.

Înțeleg că un domn de la AUR a zis că a ridicat Șoșoacă mâna la el. Îi rupea mâna îl bătea cu ea…”, a declarat Badea.

„Studenții au tupeu, vor pomanageală, spun că e dreptul lor fundamental”

„Studenții care au zis că nu mai vor comunism, că Dragnea, acum zic că nu e bine cu dreapta, că pomanageala e dreptul lor fundamental. Asemenea tupeu… Pe domnul student nu îl susțin, atâta tupeu, în viața mea. Cum să vii și să spui că pomanageala e dreptul tău constituțional?”, a mai spus prezentatorul tv.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase