Replica lui Antonescu după ce Iliescu l-a numit „lichea”: „Cred că anturajul lui Dragnea l-a stricat la bătrănețe”

Publicat: 26 05. 2014, 21:40
Actualizat: 27 05. 2014, 12:07

Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a dat replica președintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care l-a numit „lichea”, justificând declarațiile pesedistului prin faptul că l-a stricat „anturajul lui Dragnea”.

„De cel puțin cinci ani de zile sunt ținta tuturor atacurilor, sunt ținta tuturor frustrărilor, din stânga, din dreapta, de la mijloc, din toate direcțiile. Domnul Iliescu s-a lăsat aseară luat de val și azi dimineață, nu știu dacă între timp i s-a adus la cunoștință scorul real al partidului, dar aseară, din cauza anturajului, un prost anturaj, cu domnul Dragnea cu alții și o spun în cunoștință de cauză că și pe mine m-a afectat anturajul ăsta, când umbli cu oamenii ăștia și te lași contaminat începi să vorbești”, a spus Antonescu.

Liberalul a adăugat că îl miră sincer limbajul lui Ion Iliescu și că era obișnuit cu aceste cuvinte în primii ani după revoluție.

„De ani de zile domnul Iliescu a avut o atitudine mai discretă și mai decentă. Cred că anturajul l-a stricat chiar și pe domnul Iliescu, la bătrânețe”, a subliniat Antonescu.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atacat pe Crin Antonescu într-o declarație pentru gândul în care l-a numit pe liberal „lichea”, „lipsit de creier politic”, „chiulangiu” și „inconsecvent.