REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru solicită anularea alegerilor

Publicat: 03 11. 2014, 00:15

Deputatul PP-DD consideră inadmisibil faptul că mii de persoane au stat mai multe ore în fața secțiilor de votare, studenții nu au putut vota, iar românilor din diaspora le-a fost blocat un drept constituțional în cele 294 secții de votare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primele exit-poll-uri și ziua votului: harta interactivă. Victor Ponta și Klaus Iohannis intră în turul al doilea. Cine este pe locul al treilea

„Sfidând evidența, Guvernul spune că a luat toate măsurile organizatorice necesare pentru buna desfășurare a procesului de votare și că votul a decurs normal. Este tot mai clară intenția Guvernului Ponta de a nu permite votul celor care nu votează cu Puterea. (…) Aceste alegeri sunt neconstituționale”, a subliniat deputatul Tudor Ciuhodaru, potrivit Agerpres.

La rândul său, candidatul PP-DD, Dan Diaconescu, a spus duminică seară, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, că în turul al doilea românii vor avea de ales între două rele. Diaconescu le-a mulțumit celor 500.000 de români care l-au votat deja, potrivit exit poll-urilor.