REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Teodor Meleșcanu: „Scorul pe care l-am obținut confirmă că nu am avut în spate servicii secrete sau partide”

Publicat: 02 11. 2014, 22:54
Actualizat: 18 11. 2014, 13:36

„Oamenii au fost mințiți că voi folosi în campanie informații și că voi uza de funcția pe care am părăsit-o atunci când am intrat în campanie. Păcat, se poate observa chiar cu ochiul liber că nu eu mi-am folosit nici funcția și nici nu am jonglat cu informații secrete în campania electorală”, a declarat Meleșcanu, potrivit Agerpres.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primele exit-poll-uri și ziua votului: harta interactivă. Victor Ponta și Klaus Iohannis intră în turul al doilea. Cine este pe locul al treilea

Meleșcanu a spus că a intrat în această campanie cu un profil de candidat „competent, echilibrat și neconflictual”, un candidat care și-a propus să îi considere interlocutori pe oameni, dar a „aterizat” într-o campanie electorală „deranjată și alimentată din prima zi de un actor fără miză politică, la vedere cel puțin, cu obiective politice personale”. „Cei care m-au votat pe mine au fost convinși de o idee și de un profil. În măsura în care vor regăsi acest profil, cât de cât în alt candidat, vor vota singuri”, a mai precizat Meleșcanu.