Riposta lui Dragnea, după „transcrierile” DNA în care apare numele său. „Problema e mai gravă”

Publicat: 12 02. 2018, 11:52

„Nu vreau plecat pe nimeni, fiecare să plece când îi vine sorocul. Problema e mai gravă, nu mai este vorba despre funcție, ci de o practica urâtă, periculoasă, nedemocratică, de poliție politică. Să stea doamna Kovesi cât vrea la DNA”, a declarat luni Liviu Dragnea.

Reacția vine ca urmare a comunicatului DNA în care apare o transcriere a unei discuții dintre o persoană din anturajul lui Mircea Cosma și un ofițer de poliție de la ST Ploiești – 09.02.2018, potrivit căreia, Dragnea vrea schimbarea Laurei Codrușa Kovesi.

” Eu, cu ochii mei am văzut! Mi-e milă de dumnea… Eu vă spun cinstit! Vedeți-vă de pielea dumneavoastră!
…Oamenii-s nebuni! Nu vă dați seama ce filme au făcut, ce discuții, ce îmbârligări! Au discuții cu CIUTACU, cu… cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu… cu douăzeci de inși… cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intră în direct de nu știu unde, cu PONTA, care nu știu ce vine să zică. O să fie un scandal monstru! N-au vrut să facă chestia asta c-a picat Guvernu” și n-au vrut să …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care îi cere schimbarea lui KÖVESI… cu înregistrări, în care discută NEGULESCU la telefon…
… E ticluită ca lumea și sunt pregătiți rău de tot!
… Și după ce vedem primul set și vedem impactul care este… o să vă dau un telefon, că vin… și vedem.”, se arată în comunicatul DNA.