Robert Negoiță, despre echipa Dăncilă-Oprișan-Bădălău: Un coșmar / Guvernul a furat banii primăriilor

Publicat: 13 06. 2019, 11:58

This browser does not support the video element.

Întrebat cum vede o echipă formată din Viorica Dăncilă- Marian Oprișan – Nicolae Bădălău la conducerea partidului, Negoiță a răspuns: „Pot să mă abțin? …Un coșmar”.

Rugat să explice, acesta a răspuns: „Nu vreau să, intru prea mult în detalii, eu de așa scenarii putem să ne imaginăm multe, acesta pe care mi l-ați spus e într-adevăr de coșmar dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii”.

Cât privește banii lipsă din bugetele primăriilor, Negoiță acuză Executivul: „PSD are probleme de rezolvat în interior și să răspundem de ce cetățenii au devenit atât e pesimiști, ca și mine, referitor la guvernarea asta. Până nu răspundem, nu trebuie să avem alte preocupări. Am spus marți că ni s-a promis că se dau banii înapoi. Am văzut că nu sunt probleme, cum să nu fie cât s-au fuat banii pe primele 3 luni, guvernul a furat banii administrației publice locale”.

Cât privește declarația premierului Viorica Dăncilă, care l-a catalogat pe Robert Negoiță „pesimist”, primarul sectorului 3 a afirmat:”Normal că-s pesimist când guvernul se angajează la ceva și văd că suntem furați, devin pesimist. Este un documeent semnat în care s-au stabilit procente, procente care au fost furate de guvern. Nu ai cum să nu fi pesimist. Peste 100 de mil au fost furați de la primăria sector 3″.