S-a ales urmașul lui Vanghelie. La PSD au venit lăutarii de la Clejani, iar Dragnea a spus: „Să nu mai faceți politică pe persoană fizică”

Publicat: 19 03. 2015, 19:47
Actualizat: 19 03. 2015, 22:22

This browser does not support the video element.

Numele noului președinte al PSD Sector 5 este Cristian Rizea, deputatul primind misiunea de la tandemul Ponta-Dragnea să reorganizeze filiala condusă până la finele anului trecut de Marian Vanghelie.

Pentru că premierul nu a mai venit la prezentarea sa în calitate de președinte al PSD Sector 5, Cristian Rizea și-a invitat prietenii din trupa „Clejanii” să asiste la momentul său de glorie. Un invitat special a fost și ambasadorul Olandei la București, care a ținut și un scurt discurs în limba română, în fața pesediștilor din sectorul 5.

„Suntem aici pentru a face, nu pentru a fi. Oamenii nu mai cred în promisiuni făcute pe persoană fizică”, a fost mesajul lui Rizea, aluzie la gafele comise de-a lungul timpului de Marian Vanghelie.

Dragnea i-a ținut locul absentului Ponta, după cum a spus Rizea.

„Voi, astăzi, încercați să demarați un nou mod de a face politică în sectorul 5, care nu mai poate fi făcută pe persoană fizică, adică partidul sunt eu, tot ce se întâmplă în sectorul 5 trebuie să aprob eu”, le-a spus Dragnea pesediștilor din Sectorul 5, care stăteau la mese, cuminți, cu pișcoturi și câteva fursecuri în față. Evenimentul era unul sobru, departe de imaginea mitingurilor lui Vanghelie.