Șerban Nicolae iese la atac după ce a fost înlăturat din funcția de lider al grupului PSD din Senat: Tusea și Junghiul. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte

Publicat: 04 07. 2019, 11:28
Șerban Nicolae demisionează din PSD. “Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele!”

„TUSEA ȘI JUNGHIUL Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile „de execuție”, ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles”, scrie Șerban Nicolae, pe Facebook.

Comitetul Executiv a decis ca Șerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat, în locul acestuia fiind propus viceliderul grupului, senatorul de Mehedinți Liviu Lucian Mazilu, au spus surse din partid, pentru Mediafax.

Șerban Nicolae a fost și contracadidat al premierul Viorica Dăncilă la șefia PSD. Totodată, acesta a anunțat că senatorii social-democrați nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deși premierul anunțase anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliție, să îl susținută pe Isărescu.