Sfatul lui Ponta, pentru Dragnea, după condamnarea la închisoare cu EXECUTARE: „Dacă îl interesează soarta PSD…”

Publicat: 21 06. 2018, 19:42
Actualizat: 26 03. 2019, 00:54

„Când ai o funcție publică sunt lucruri mult mai importante decât carieră personală / eu am demisionat atunci când am fost inculpat ( pe nedrept) că să salvez PSD, Guvernul și regulile de drept în societatea românească / după a două condamnare Liviu Dragnea trebuie să se retragă dacă îl interesează soartă PSD, a Guvernului și a României. P.S.- Exact pe 21 Iunie ( cu un an în urmă ) toți pesedistii au fost traumatizați și umiliți de Liviu Dragnea să voteze moțiunea de cenzură contra Guvernului PSD Grindeanu/ iată că justiția le spăla azi rușinea de atunci! „, a scris, joi seară, fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

Magistrații instanței supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au anulat pedepasa cu suspendare, de doi ani de închisoare, primită de Liviu Dragnea în dosarul Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat pentru fals intelectual.