Sorin Grindeanu: „Nu sunt șantajabil! Dacă o făcea cineva, să știți că făceam denunț!”

Publicat: 01 02. 2024, 23:13
Actualizat: 01 02. 2024, 23:14

This browser does not support the video element.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a susținut în emisiunea Ancăi Alexandrescu că anumite știri apărute în presă i-au atacat familia, lucru care l-a afectat, ținând cont și de istoria familiei sale. Oficialul de la Transporturi a mărturisit că, de multe ori, i-a fost pusă în cârcă o falsă putere, pe care el nu o avea.

Totodată, Sorin Grindeanu a precizat în cadrul discuției de la Realitatea că nu este șantajabil, iar în cazul în care s-ar afla într-o asemenea situație, ar face imediat denunț.

„Marcel Ciolacu este un om care mă cunoaște foarte bine, nu doar pe mine, ci toată familia”

Discuția dintre jurnalistă și ministrul Grindeanu a venit și pe fondul acuzațiilor aduse de PSD postulului de televiziune Realitatea Plus, motivul fiind acela că Sorin Grindeanu a fost atacat „nedemn” și „nejustificat.”

„Sorin Grindeanu: Marcel Ciolacu este un om care mă cunoaște foarte bine, nu doar pe mine, ci toată familia. El a dat acea decizie de solidaritate cu mine dintr-un motiv foarte simplu. Cum v-ați simți dacă familia v-ar fi atacată? În aceste zile, au fost preluate anumite știri, nu spun că dvs, anumite știri despre familia mea, în special despre mama mea. Eu provin dintr-o familie, din partea mamei, care a suferit în perioada comunistă. Bunicul meu a fost deținut politic. (..) Mi-ar fi plăcut să am acea putere care mi se punea în cârcă, dar era falsă.

A. Alexandrescu: Eu, Realitatea Plus, familia Păcuraru  sau un alt intermediar, am făcut presiuni asupra dvs. pe subiectul Romprest?

S. Grindeanu: Eu nu am spus așa ceva, nu s-a întâmplat, oricum eu nu sunt șantajabil, iar dacă s-ar fi întâmplat, aș fi făcut denunț.”

 

CITIȚI ȘI:

Ciolacu, despre cazul Roșia Montană: Nota de plată pentru toate tâmpeniile altora vine la mine / Premierul se ocupă ca românii să afle adevărul