Stănescu: Depunem moțiune, dar PSD nu trebuie să revină la guvernare în următoarea perioadă

Publicat: 20 01. 2020, 09:53

„PSD nu trebuie să revină la guvernare în momentul ăsta și în perioada următoare. Trebuie să lăsăm Guvernul ăsta care face numai -lucruri bune- să treacă cât mai mult timă să vedem ce fac. Noi mereu am vorbit numai de prosperitate, ei au întrerup toate programele, Start-ul nation, tomatele, irigațiile, o familie o casă, tot. Ei nu au nicio idee și nu fac nimic. Ei ne spun în agenda lor alegeri anticipate, două tururi de scrutin, practic un interes al lor de grup, de gașcă, în ideea de a minți românii, de a nu majora alocațiile, pensiile și salariile profesorilor”, a spus Paul Stănescu, înainte de ședința PSD.

El a subliniat că dacă s-ar reveni la alegerea primarilor în două tururi, atunci UDMR ar pierde aproape 20% dintre primari.

„Vom depune moțiune. UDMR sigur că are un interes pentru că din câte am înțeles ei pierd 20% din primari dacă sunt două tururi de săscrutin. Așa că avem aliat UDMR-ul și o să discutăm și cu parlamentari independenți și cu alți parlamentari, și cu Pro România, o să discutăm cu toată lumea”, a subliniat Stănescu.

Conducerea interimară a PSD s-a reunit, luni, într-o ședință pentru a discuta despre moțiunea de cenzură pe care urmează să o depună pentru a demite Guvernul Orban. Ședința a început la ora 9:00, la sediul din Kiseleff.

Foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru