„Trădarea nu are efecte. Demonstrează că unii nu au caracter, ci doar interese”. PSD Vrancea reacționează după ultimele plecări din partid

Publicat: 25 05. 2018, 13:04
Actualizat: 26 03. 2019, 06:22

Reprezentanții PSD Vrancea vorbesc despre trădare la comandă în cazul parlamentarilor au părăsit partidul.

„Chiar în an Centenar, unii dintre parlamentari arată că nu au înțeles nimic din istorie și merg pe mâna trădătorilor. Este o atitudine care dovedește că unii nu au caracter, ci doar interese, iar ordinele primite sunt urmate orbește. Au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD”, se arată într-un comunicat al PSD Vrancea.

Reprezentanții filialei conduse de Marian Oprișan susțin că plecările din ultima perioadă urmăresc destabilizarea României, dar nu afectează poziția PSD și a Guvernului.

„Aceste trădări, care erau de așteptat la acest gen de

Fondatorul Pro România, Victor Ponta, a anunțat, miercuri, la Constanța, că formațiunea intenționează să ceară înființarea un grup parlamentar în Camera Deputaților, după ce a ajuns la 10 parlamentari.

Miercuri seara, președintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat „atitudinea de șobolan a doi foști premieri ai partidului”, referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă. Nu a dat nume, dar se poate specula că a vorbit despre Victor Ponta și Mihai Tudose.

„Nu vor reuși (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de șobolan a doi foști premieri ai partidului. Dar, ca orice șobolan, rod puțin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moțiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuși să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate „, a declarat Dragnea, la Antena 3.