Transfer în bloc de la PDL la PNL, în Mehedinți. 78 de aleși locali trec în tabăra lui Antonescu

Publicat: 26 03. 2013, 12:24
Actualizat: 27 03. 2013, 08:21

Prim-vicepreședintele PDL Mehedinți Ion Mîțu, apropiat al deputatului Mihai Stănișoară, trece la PNL, la mai puțin de trei săptămâni de la plecarea lui Stănișoară la liberali, Mîțu susținând că alături de el vor trece de la PDL la PNL 17 primari, 8 viceprimari și 53 de consilieri locali din județ.

Contactat, marți, de corespondentul MEDIAFAX, Ion Mîțu a confirmat înscrierea în PNL, spunând că anunțul va fi făcut într-o conferință de presă pe care o va susține, împreună cu președintele interimar al PNL Mehedinți Marcel Vela.

De asemenea, Mîțu a spus că împreună cu el și-ar fi anunțat intenția de a trece de la PDL la PNL 17 primari, 8 viceprimari și 53 de consilieri locali din județul Mehedinți.

Ion Mîțu a fost prefect de Mehedinți în timpul guvernării Boc și a candidat la alegerile parlamentare din 2012 pentru funcția de senator în Colegiul 2 Mehedinți, pierzâned însă alegerile.

Ion Mîțu este cunoscut ca fiind un apropiat al deputatului Mihai Stănișoară, care în 6 martie a trecut de la PDL la PNL. Mihai Stănișoară era prim-vicepreședinte PDL, lider al grupului deputaților democrat-liberali și președintele organizației județene Mehedinți a PDL.

Oana Mitu, corespondenti@mediafax.ro