Trei primari cu dosar penal pe care Ponta îi vede aleși cu 99%

Publicat: 14 04. 2016, 17:02
Actualizat: 11 10. 2016, 11:54

„Ca să fie foarte clar ce am spus și ieri despre Piedone – nu locuiesc în Sectorul 3 și nu pot astfel să-l votez pe Robert Negoiță, dar dacă se voteaza pentru Primar pe 5 iunie acesta ar trebui să fie ales cu 99%! Ca și Olguța Vasilescu la Craiova, ca și alții! La fel sunt convins că dacă se votează pentru Primar la București (și nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier spune că a înțeles că funcția de președinte nu mai poate fi decisă în România de către români, pentru că cel care o ocupă  „trebuie să voteze și să susțină decizii internaționale mult prea mari și importante pentru o țara mică”. În aceeași postare, Ponta a criticat și guvernul tehnocrat, care a dat dovadă „de un penibil absolut” și de o „incompetență crasă” în cazul ordonanței privind salarizarea.

„Acești oameni de la Guvern sunt evident incapabili și să fie portari de bloc, pentru că și-ar da cu ușa în cap singuri! Sper deci să fim lăsați pe 5 Iunie să votăm primari, care știu să administreze orașe sau comune. Să nu fim obligați iar să votam tot felul de salvatori mesianici care după vot se duc să ne salveze în Florida sau la Maglavit!”, a conchis Ponta.