Turcan: Ce a reușit președintele Iohannis, distrus de piromanii de la PSD

Publicat: 21 06. 2017, 13:28
Actualizat: 21 06. 2017, 14:05

„Domnilor Dragnea, Tăriceanu, Ponta și Grindeanu, din cauza dumneavoastră, România nu poate capitaliza un context favorabil. Ce a reușit președintele Iohannis în plan extern prin ultimele vizite, distrugeți dumnevoastră, piromanii de la PSD. „, a declarat liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

Raluca Turcan a susținut că „rar” a fost mai clară disponibilitatea unor lideri politici de a negocia lucruri de nenegociat.

„Nu poporul a cerut demiterea Guvernului Grindeanu, ci Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, pentru a pune o garnitură de oameni mai sevil, afirmând că PNL nu va lua parte la reevaluarea lui Ponta sau albirea lui Grindeanu”, a spus Turcan.

Deputatul PNL a susținut că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, PSD și ALDE, au împins România în trei crize majore în majore luni de zile: propunerea ca prim-ministru a unui interpus scos din pălărie; Ordonanța 13, care a scos în stradă 600.000 de români; subminarea propriului guvern în aceste zile, susținând că PSD nu este capabil de o guvernare europeană.

„Nu putem fi părtași la reevaluarea lui Victor Ponta, la albirea autorului practic al Ordonanței 13 și nici la obsesia de control absolut a lui Dragnea. Așadar, nu vom vota această moțiune. Tot ce ați făcut în aceste 6 luni reprezintă o bătaie de joc la adresa românilor”, a mai spus Turcan.

,,Această criză apare ca o reglare de conturi în stil mafiot”. ,,Tot ce ați făcut în ultimele 6 uni este o bătaie de joc la adresa românilor.”

Tăriceanu i-a tăiat microfonul Ralucăi Turcan, pentru că a depășit timpul alocat.

Mai mulți parlamentari PSD au părăsit sala de plen în timpul discursului susținut de Raluca Turcan.