Turcan: USL dă cea mai gravă lovitură democrației românești

Publicat: 03 07. 2012, 15:09
Actualizat: 03 07. 2012, 17:02

Vicepreședintele PDL Raluca Turcan a declarat, marți, pentru MEDIAFAX că în opinia sa „acțiunile Ponta-Antonescu continuă linia politică antidemocratică pe axa Ceaușescu-Iliescu-Năstase” și că liderii USL „au lansat un adevărat linșaj politic împotriva instituțiilor statului”.

„Acțiunile Ponta-Antonescu continuă linia politică antidemocratică pe axa Ceaușescu-Iliescu-Năstase. Setea de putere a lui Crin Antonescu, obsesia acestuia de a deveni președintele României, precum și disperarea lui Victor Ponta scăpat de acuzația de plagiat au generat o luptă împotriva nu unui actor politic, ci împotriva democrației”, a spus Raluca Turcan.

În opiniasa, ceea ce se întâmplă în aceste zile „este cea mai gravă lovitură aplicată democrației românești”.

„Victor Ponta și Antonescu au lansat un adevărat linșaj politic împotriva insituțiilor statului. Victor Ponta pune între ghilimele statul de drept. De altfel, sunt singurele ghilimele pe care le folosește, iar lucrarea USL se numește guvernarea penală și la bibliografie apare Mein Kampf”, a arătat Raluca Turcan.

Ea crede că Victor Ponta și Crin Antonescu se folosesc de majoritatea parlamentară „pentru a-și impune voința politică la toate nivelurile societății, subordonând acestei voințe statul de drept”.