Țuțuianu: PNL face alianță cu PDL și PPDD la Târgoviște, dinamitând USL în județ; am scris la centru

Publicat: 10 07. 2013, 15:56
Actualizat: 25 03. 2019, 22:45

Președintele Organizației PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a declarat miercuri că a constatat la Consiliul Local Târgoviște realizarea unei alianțe politice care dinamitează practic USL în județ și a cerut medierea de la nivel central, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit lui Țuțuianu, în ședința de marți a Consiliului Local Târgoviște, consilierii PNL au votat împreună cu cei ai PDL și PPDD schimbarea Consiliului de Administrație și a reprezentantului CL în Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Consilierii locali PSD din Târgoviște susțin că hotărârile sunt ilegale și vor sesiza situația la Prefectura Dâmbovița, iar conducerea fllialei social-democrate a anunțat conducerea partidului și a cerut medierea de la nivel central.

„Am constatat la Consiliul Local Târgoviște realizarea unei alianțe politice care dinamitează practic USL în județ. Adică PNL, sub conducerea înțeleaptă a domnului Volintiru, a înțeles să facă alianță cu PDL și PPDD. (…) Am scris secretarului general al partidului, domnului Andrei Dolineaschi. Am avut și cu dânsul o discuție ieri. Aștept să fim convocați pe acest subiect”, a declarat Țuțuianu într-o conferință de presă.

În replică, liderul PNL Dâmbovița, Mihai Volintiru a declarat că USL funcționează în județul Dâmbovița, iar oamenii colaborează, dar președintele PSD Dâmbovița „are o problemă de poziționare în legătură cu PNL”.