Udrea: Dacă aș ști că ar ajuta PDL să revină la guvernare, aș umbla și desculță

Publicat: 01 03. 2013, 14:07
Actualizat: 29 07. 2014, 18:39

Elena Udrea, candidat la șefia PDL, a declarat, vineri, la Bistrița, că este dispusă să umble și desculță, nu doar în teniși, dacă ar ști că acest lucru ar ajuta PDL să revină la guvernare, referindu-se la prezentarea pe care i-a făcut-o liderul local Ioan Oltean, transmite corespondentul MEDIAFAX

„Elena Udrea a venit să convingă că nu e doar o femeie frumoasă care are poșete frumoase și pantofi cu tocuri înalte. A venit să convingă că este un lider marcant al PDL, că este un om care poate să conducă PDL, un om care atunci când se angajează într-o asemenea competiție electorală este conștient și responsabil de ce spune și ce face și că angajamentul public făcut va fi de natură a fi pus în practică după 23 martie”, a afirmat, la prezentarea moțiunii Elenei Udrea, liderul PDL Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean.

Oltean a afirmat despre Elena Udrea că a inspirat încredere și putere, că a fost un om politic care nu a fost îngenuncheat niciodată, că nu a fost asociată cu corupția sau ticăloșia, „ci doar cu performanța, cu poșetele și cu pantofii”.

„Sunteți o femeie frumoasă, doar nu o să umblați în teniși”, a spus Ioan Oltean.

„Dacă aș ști că asta ar ajuta PDL să revină la guvernare, aș umbla și desculță, nu numai în teniși”, a răspuns Elena Udrea.

Elena Udrea își prezintă vineri, la Bistrița, în saloanele unui hotel de cinci stele, moțiunea „Noul PDL – o Nouă Românie”.

Alături de ea se află Daniel Buda și Gheorghe Tinel. La eveniment participă peste trei sute de persoane, primari, aleși locali, dar și simpli membri ai PDL Bistrița-Năsăud, sala fiind arhiplină.

Cristiana Sabău, corespondenti@mediafax.ro