Udrea: Dăm startul campaniei pentru desemnarea candidaților PDL la alegerile din 2012 în București

Redactor:
Vlad Mironescu
Udrea: Dăm startul campaniei pentru desemnarea candidaților PDL la alegerile din 2012 în București
Președintele PDL București, Elena Udrea, a anunțat, duminică, într-o conferință de presă, că a dat startul campaniei interne de desemnare a candidaților partidului pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector, arătând că este prea devreme pentru a spune dacă ea va intra în cursă.

Președintele PDL București, Elena Udrea, a anunțat, duminică,într-o conferință de presă, că a dat startul campaniei interne dedesemnare a candidaților partidului pentru Primăria Capitalei șiprimăriile de sector, arătând că este prea devreme pentru a spunedacă ea va intra în cursă.

„Am luat decizia de a da startul campaniei PDL pentru desemnareacandidaților pentru alegerile la Primăria generală și primăriile desector din 2012. Din acest moment, orice coleg care crede că poatesă facă ceva pentru bucureșteni și să intre în această competițieși să candideze pentru fotoliul de primar general poate să seînscrie și decizia finală aparție bucureștenilor, pentru că toțicei în competiție vor fi măsurați în încrederea bucureștenilor”, aafirmat Udrea.

Elena Udrea a prezentat, în conferința de presă, hotărârile primeiședințe a Biroului Permanent al organizației PDL București după cea fost aleasă în fruntea filialei.

Liderul PDL a precizat că, după anunțul europarlamentarului PDLCristian Preda că intenționează să candideze pentru funcția deprimar general, așteaptă și alți colegi care vor să-și disputecandidatura pentru fotoliul de primar după 2012.

„Mă bucur că în această competiție avem deja un candidat, credem înșansele lui, așa cum credem în șansele oricărui coleg care va venisă se pregătească pentru fotoliul de primar. Am dori să fie cât maimulți. Eu am nominalizat pe câțiva care ar putea dă fie viitoriprimari generali, pe Liviu Negoiță, Vasile Blaga, Anca Boagiu,Cristian Preda și sunt și alții care ar putea fi primari generali”,a spus Elena Udrea, întrebată dacă susține candidatura lui CristianPreda pentru funcția de primar general.

Întrebată dacă ea va candida pentru această funcție, Udrea arăspuns: „Eu am spus că este pentru mine prea devreme pentru aspune dacă voi intra sau nu în competiție”.

„Obligația mea este ca lider al organizației PDL este să mă asigurcă cel mai bun candidat va participa la aceste alegeri”, a adăugatUdrea.

Candidații partidului pentru funcțiile de primar general și primaride sectoare vor fi stabiliți cu trei luni înainte de alegeri. „Acumcu 18 luni înainte de alegeri este timp suficient să se înscrieoricine în această campanie”, a mai spus Udrea.

Potrivit presei, europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat căintenționează să intre în competiția internă din partid dedesemnare a candidatului pentru Primaria Capitalei. (AlinaNovăceanu, [email protected])

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
FOTO. Sandra Izbașa, în costum de baie! Imagini hot cu fosta gimnastă: arată fabulos la...
Ce salarii sunt în Poliție – cât câștigă lunar un subofițer și cât primește un...
Începe „Rabla pentru electrocasnice”. Iata valoarea voucherului pentru fiecare dintre echipamente finanţate
Guvernul danez, somat să exhumeze milioanele de nurci din gropile comune. Cazul provoacă noi tensiuni...
România, lovită năprasnic de un ciclon! Va fi prăpăd. Vin ninsorile
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
ȘOCANT! Mihai Malaimare, la un pas de a-și pierde viața! Cum era să moară îndrăgitul...
Anunțul lui Nelu Tătaru în noapte pentru milioane de români. Cum vine vaccinul
Nu China, ci altă țară este sursa coronavirusului care a bulversat planeta. Noile dovezi
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Viaţa tumultoasă a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A crescut în orfelinat,...
Cum a fost surprinsă Loredana Groza ieșind de la salon! Artista arată demențial la 50...
Inchide