Un consilier județean PDL a murit pe o pârtie de schi

Publicat: 07 01. 2013, 13:22
Actualizat: 29 07. 2014, 18:51

Democrat-liberalul Radu Borza, consilier județean la Cluj, a murit pe pârtia de schi din stațiunea Muntele Băișorii după ce a suferit un infarct, transmite corespondentul Mediafax.

Reprezentanți ai PDL Cluj au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că membrii familiei acestuia au chemat echipele Salvamont și ale SMURD, dar medicii care au intervenit nu au reușit să îi salveze viața.

„Radu Borza, consilier județean PDL în Consiliul Județean Cluj, a decedat duminică în urma unui infarct, în timp ce se afla pe pârtia de schi din stațiunea Muntele Băișorii. Membri ai familiei au cerut ajutorul Salvamont și SMURD, dar medicii care au încercat să îl resusciteze nu au reușit să îi salveze viața”, au precizat reprezentanți ai PDL Cluj.

Radu Borza avea 52 de ani și era consilier județean la al doilea mandat, fiind ales prima dată consilier județean în anul 2008, iar la alegerile locale din 2012 a fost ales pentru un nou mandat. El a fost membru al Comisiei pentru relația cu autoritățile și comunitățile locale din cadrul Consiliului Județean Cluj.

Borza era originar din Câmpia Turzii și lucra la combinatul Mechel din localitate.