Un televizor a pornit în timp ce Iohannis susținea o conferință de presă la Bruxelles. Ce a făcut președintele după

Publicat: 20 03. 2015, 18:02

This browser does not support the video element.

Președintele Iohannis și-a început discursul la conferința de presă susținută la Bruxelles la finalul Consiliului European, însă s-a oprit la scurt timp deoarece în sala de presă a pornit pe neașteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern, din cadrul Consiliului European, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șeful statului și-a întrerupt discursul și a așteptat până când unul dintre membrii staff-ului prezidențial a reușit să oprească televizorul, iar apoi și-a continuat conferința.

Iohannis și-a întrerupt discursul în fața a peste 20 de jurnaliști pentru a doua oară, după ce unui ziarist aflat în primul rând a început să-i sune telefonul.

Dacă prima dată Klaus Iohannis s-a enervat făcând o grimasă, de această dată președintele a așteptat până când jurnalistul și-a scos telefonul din buzunar și l-a oprit, după care a continuat să vorbească, schițând un zâmbet.

Președintele Klaus Iohannis a participat, joi și vineri, la Bruxelles, la Consiliul European, reuniune în cadrul căreia liderii statelor europene au dezbătut subiecte precum uniunea energetică, conflictul ucrainean și sancțiunile impuse Rusiei, dar și criza grecească.

Corespondență de la Bruxelles de la Dan Lungu