Vanghelie îi cere capul lui Dragnea

Publicat: 17 11. 2014, 15:41
Actualizat: 19 05. 2015, 20:00

Marian Vanghelie a venit astăzi la sediul PSD pentru a cere capul președintelui executiv Liviu Dragnea, considerat de primar principalul vinovat pentru eșecul de la prezidențiale. Anterior, deputatul Radu Pop și senatorul Dan Șova au cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte executiv. 

„Am avut deficiențe în pregătirea și organizarea campaniei, cred că vor niște oameni răspunzători, ne ne putem permite ca în perioada următoare să pierdem și să nu ne dăm seama de ce pierde. Și domnul Dragnea, înțeleg că este director de campanie, este și dânsul răspunzător”, a spus Vanghelie

Suspendat din funcția de vicepreședinte PSD după înregistrarea în care dădea cu picioarele într-o mașină și îi înjura pe Victor Ponta și Sebastian Ghiță, Vanghelie a adăugat că Dragnea este răspunzător și pentru rezultatul obținut în capitală la prezidențiale. 

Primarul Sectorului 5 a precizat că PSD nu trebuie să plece de la guvernare, deoarece nu trebuie dată toată putera într-o singură parte. 

Vanghelie a avut și un discurs justițiar, afirmând că ar trebui respins rapid în Parlament proiectul de lege privind amnistia și grațierea, iar parlamentarii PSD ar trebui să renunțe la imunitate. 

Social-democratul este primul lider al PSD care vine cu un astfel de mesaj justițiar, în prima zi după alegerile prezidențiale.