Victor Ponta afirmă că a fost sancționat de Liviu Dragnea

Publicat: 13 06. 2018, 13:33
Actualizat: 25 03. 2019, 21:32

„Azi am fost sancționat de către Președintele Camerei Deputaților (Dl Liviu Dragnea) / după 4 mandate de deputat (plus ministru și Premier) am fost EXCLUS din Comisia de Afaceri Europene și din Comisia de Politică Externă. Am ajuns astfel la Comisia de Abuzuri și o să mă ocup să arăt toate abuzurile comise de Puterea actuală – colegii mei de la #ProRomania au fost toți exilați la Comisia pentru Drepturile Omului – o să își facă datoria foarte bine și acolo! Răzbunarea este arma prostului (ajuns la Putere)/ dar #ProRomania o să lupte în continuare cu și mai multă îndârjire!”, a scris pe Facebook, deputatul independent Victor Ponta.

Fondatorul Pro România Victor Ponta anunța, la sfârșitul lunii mai, că va depune o solicitare la conducerea Parlamentului pentru constituirea grupului parlamentar din Camera Deputaților al acestui partid, în prezent acesta fiind format din 11 deputați.

Ulterior, Comisiile de regulament și de statut au transmis către conducerea Camerei Deputaților, deputații neafiliați nu-și pot constitui un grup parlamentar, iar formarea de grupuri parlamentare ale unor partide care nu au obținut mandate în urma alegerilor este INTERZISĂ.

Punctul de vedere transmis de către cele două Comisii vine în urma unei solicitări a liderului grupului deputaților PSD, Daniel Suciu, referitor la posibilitatea constituirii unui grup parlamentar nou.