Victor Ponta după consultările cu Klaus Iohannis: Nu putem vota un guvern condus de Orban, nu poate să conducă

Publicat: 06 02. 2020, 20:09

Ponta a dezvăluit că Orban i-a făcut familiei sale plângeri penale și a precizat că „orice i se întâmplă domnului Orban este justificat și merită”, potrivit stiripesurse.ro.

„Ca și în noiembrie, noi nu putem vota un guvern condus de domnul Orban. Decizia noastră din noiembrie am reușit să o transmitem și celor din PNL, că nici ei nu votează un nou guvern Orban. Chiar și după 3 luni, faptul că au ajuns la concluzia noastră că domnul Orban nu poate să conducă, în acest moment și, în general, în niciun moment România ne arată că a fost una bună.

Retrăim momentul 2009, când Klaus Iohannis a fost propus premier, iar Traian Băsescu l-a refuzat. Vom plăti, din nou, un cost ca în 2010. Vom face, dacă este propus domnul Orban, ca în noiembrie. Nu îl vom vota. Ar fi total ilogici și ridicol, după ce nu l-am votat în noiembrie, să îl votăm în februarie. Mai ales că, după cele 3 luni, până și liberalii s-au convins să nu îl mai voteze, doar nu ne-a convins pe noi că e bun de prim-ministru. Nici vorbă să îl votăm.

Domnul Orban de 30 de ani nu doar jignește și cântă la mandolină, mai face și plângeri penale, a făcut și familiei mele. Cred că orice i se întâmplă domnului Orban este justificat și merită”, a declarat Victor Ponta.