Victor Ponta, la Convenția Națională a Pro România: „Știți că eu nu am mereu mână bună la oameni”. Săgeți către PSD

Publicat: 16 02. 2020, 14:20
Actualizat: 16 02. 2020, 14:22

Președintele Pro România, Victor Ponta, le-a mulțumit duminică, la Convenția națională a formațiunii, parlamemtarilor săi pentru că au făcut două lucruri bune: că au dat jos guvernul Dăncilă și că nu au votat guvernul Orban. Ponta nu și-a iertat nici foștii colegi din PSD.

„Eu știți că nu am mereu mâna bună, pun și oameni buni pe listă, pun și oameni care nu meritau. Mă bucur însă în privința candidatului la prezidențiale nu m-am înșelat și îl salut pe Mircea Diaconu. Vreau să le mulțumesc parlamentarilor noștri care au făcut două lucruri bune: au dat jos un guvern și nu au votat un altul, la fel de rău. Sunt câțiva care l-au votat și sunt la PSD acuma. Dar asta e problema lor. După 2024 îmi doresc să existe o alternativă în România. O alternativă care nu a existat”, a declarat Victor Ponta.

„Vrea să ne omoare PSD, noi așa ne-am născut, nu știu pe unde e domnul Ciolacu, dar cred că are probleme mai mari. Eu ce probleme am avut, i le-am dat lui”, a spus, ironic, Ponta.

Ulterior, liderul PSD a avut și un mesaj pentru Marcel Ciolacu, președintele-interimar al PSD, cel care a ajuns în cele din urmă la Convenție, în ciuda opoziției unor lideri social-democrați: Să ne dați europarlamentarul înapoi! (trimitere la Mihai Tudose, europarlamentar ales pe listele Pro România, dar reîntors la PSD, n.red.).