Victor Ponta se alătură lui Marcel Ciolacu în demersul de a o demite pe Clotilde Armand

Publicat: 23 08. 2021, 12:05
Actualizat: 23 08. 2021, 12:06
Foto: Victor Ponta / Facebook

Victor Ponta, președintele PRO România, a anunțat că sprijină inițiativa PSD de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, prin referendum.

Situația de la Sectorul 1 NU trebuie să rămână fără consecințe politice și juridice – indiferent cât de puternici sunt cei aflați “în spatele” Doamnei Clotilde Armand- și de sumele colosale care sunt în joc. Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO România în privința propunerii făcută de președintele PSD Marcel Ciolacu- și nu a existat nicio îndoială că trebuie să ne alăturăm tuturor demersurilor legale și politice referitoare la Sectorul 1 din București”, a scris Victor Ponta, președintele PRO România, pe Facebook.

Mai este mult timp până în 2024 ( mult timp pentru că cei aflați la Putere vor face multe alte greșeli și lucruri rele) – dar mai este , de fapt , puțin timp până în 2024 ( dacă vrem că oamenii să aibă o alternativă serioasă la situația actuală, o speranța că lucrurile pot fi îndreptate așa cum au fost în 2012)!”, mai spune fostul premier Victor Ponta.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, duminucă, că a trimis o propunere către liderii tuturor formaţiunilor politice care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei, pentru ca aceştia să acţioneze în comun din punct de vedere juridic şi să strângă semnături în vederea demiterii primarului Clotilde Armand. Ciolacu a mai arătat că intenţia PSD este de a depune plângere penală pe numele prefectului Capitalei.

„Eu, mâine dimineaţă, am întâlnire cu toţi juriştii partidului. Facem plângere şi domnului prefect, o plângere penală ca să vedem în ce calitate, cu ce drept prelungeşte stările de alertă şi cu drept a dat această stare de alertă provocată de primarul în funcţie. (…) Până la urmă, se va face dreptate. Nu sunt eterni, am văzut şi eu cazuri în PSD care s-au crezut eterni. Nu sunt eterni, niciunul dintre ei, toate sunt trecătoare. Cu adevărat, la ei va fi mult mai rapid decât se aşteaptă”, a mai spus Marcel Ciolacu.