Videanu, după ce Ponta l-a făcut „bandit internațional”: Să le dea Dumnezeu sănătate lui și familiei

Publicat: 02 09. 2013, 20:09
Actualizat: 02 09. 2013, 20:22

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a răspuns, luni, afirmației premierului Victor Ponta potrivit cărora el ar fi „bandit internațional”, urându-i șefului Guvernului „să le dea Dumnezeu sănătate lui și familiei sale”.

Întrebat în legătură cu afirmațiile lui Victor Ponta potrivit cărora Adriean Videanu ar fi un bandit internațional, Videanu a răspuns: „Domnului Ponta să-i dea Dumnezeu sănătate domniei sale și familiei sale”.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că se va informa și ulterior se va pronunța din punct de vedere al activității Guvernului, dar și politic, privind cererea DIICOT de începere a urmării penale pentru Videanu și Vosganian, el arătând că democrat-liberalul este un „bandit internațional”.

Șeful DIICOT a cerut, luni, procurorului general să sesizeze Senatul, respectiv șeful statului cu cereri de începere a urmăririi împotriva foștilor miniștri ai Economiei Varujan Vosganian și Adriean Videanu, pentru că l-ar fi sprijinit pe Ioan Niculae și ar fi folosit Romgaz în interesul Interagro.

Alina Novăceanu, alinaz@mediafax.ro