VIDEO | Începe reabilitarea șoselelor din satul Bălăceanca. Hubert Thuma: Proiectele de infrastructură rutieră dau ora exactă în Ilfov!

Publicat: 25 09. 2023, 17:39
Actualizat: 16 10. 2023, 11:39

This browser does not support the video element.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat deschiderea unor lucrări de infrastructură în Cernica, sat Bălăceanca. Se va lucra la reabilitarea carosabilului și modernizarea trotuarelor.
Perioada contractuală este de patru luni, fără perioadele de sistare.
Am emis ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea carosabilului, modernizarea trotuarelor si realizarea acceselor la proprietăți, pe tronsonul DJ315 – Strada Fântânei, adică o lungime de 888 metri, a transmis șeful Consiliului Județean.
Conform unei informări a instituției, se va reabilita carosabilul pentru a avea o lățime de 6m, se vor construi trotuare noi stânga-dreapta, scurgerea apelor se va face prin canalizare pluvială cu guri de scurgere, se vor amenaja accesele la proprietate.
Proiectele de infrastructură rutieră dau ora exactă în Ilfov! Avem nevoie de drumuri moderne pe care să mergem spre serviciu, spre școală. Fiecare drum este important, fiecare stradă conectează comunitatea și o ajută să se dezvolte, a declarat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.
Foto: facebook/Consiliul Județean Ilfov