VIDEO | Marcel Ciolacu despre achiziția de vaccinuri: Cine a obligat România să cumpere? E o minciună gogonată

Publicat: 15 10. 2023, 20:59
Actualizat: 15 10. 2023, 21:11

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, într-un interviu acordat lui Ionuț Cristache, la Prima News, despre „golurile” lăsate în urmă de guvernările liberale. 

Precizările premierului s-au referit la deficitul bugetar și cheltuielile cu vaccinurile, din perioada pandemiei. Ciolacu i-a acuzat pe foștii premieri liberali fără a da nume, că au blocat economia.

N-au strâns (n.r. bani), n-au colectat. Au blocat economia. Ei au întors 2% din PIB în economie, alte state au întors între 6 și 9%. Pe noi ne-au băgat în casă, pe bunicii noștri i-au ucis cu zile.

Marcel Ciolacu a precizat că așteaptă rezultatele anchetatorilor în ceea ce privește achiziția de vaccinuri, din timpul pandemiei. Premierul a spus că este „o minciună gogonată” explicația că s-a decis la vârful Uniunii Europene.

O sa vin împreună cu domnul ministru, cu documente și o sa arătăm. Cine a obligat România să cumpere? Cum să cumperi 100 milioane de doze? E o minciună gogonată. Așteptăm, în continuare, să aflăm adevărul. Sunt ferm convins că magistrații își vor face treaba.

CITEȘTE ȘI:

Scandal în tabăra liberală. Mihai CHIRICA, amenințări fără perdea la adresa șefilor PNL: „Să vă ferească Dumnezeu…!”

Lucian Bode trage un semnal de ALARMĂ: „Să nu lăsăm curentele extremiste și populiste să-și impună agenda dictată de la Est de noi”