VIDEO | Marcel Ciolacu: Statul israelian este îndeptățit să-și apere țara cu toate forțele

Publicat: 09 10. 2023, 14:02
Actualizat: 09 10. 2023, 14:03

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, de la Varna, despre importanța organizării Trilateralei Grecia-Bulgaria-România, în contextul internațional actual, care „impune și mai multă solidaritate”. Ciolacu a făcut referire la „tragedia” prin care trece statul israelian.

Șeful Executivului a condamnat atacurile teroriste și a declarat că Israel este îndreptățit să-și apere țara cu toate forțele.

România condamnă cu tărie atacurile teroriste asupra teritoriului și a cetățenilor statului israelian și-mi exprim regretul profund pentru victimele acestor atacuri și transmit condoleanțe familiilor îndoliate. Și noi am primit astăzi vestea. Un cetățean și român a decedat în aceste conflicte și cred că cred că statul israelian este îndreptățit să-și apere țara cu toate forțele.

Ministerul Afacerilor Externe a transmis condoleanțe cetățeanului româno-israelian, care și-a pierdut viața în atacurile teroriste.

 

CITEȘTE ȘI:

Care sunt ambițiile lui Marcel Ciolacu pentru România: membru Schengen și actor influent în regiune

VIDEO | Lucrările la rețeaua de apă și canalizare din localitatea Gruiu avansează, transmite președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma