Vlad Moisescu, după excluderea din PNL: Am fost excluși tâlhărește de micul tiran

Publicat: 23 05. 2013, 13:29
Actualizat: 29 07. 2014, 18:31

Fostul președinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, susține că nu a fost invitat la ședința organizației teritoriale în care s-a decis excluderea sa din partid și că aceasta a fost executată la ordinul lui Crin Antonescu.

„Am fost excluși tâlhărește, fără să fim anunțați. Excluderea noastră este îngrijorătoare pentru că a fost executată la ordinul unui om care conduce comisia de revizuire a Constituției democratice a României”, se arată într-un comunicat semnat de Moisescu.

El adaugă că excluderea sa din partid reprezintă „încă o dovadă a transformării partidului brătienilor într-o structură de tip stalinist”.

„Astăzi, în PNL, obsesia pentru putere a președintelui George Crin Laurențiu Antonescu înlocuiește statutul și legile bunului-simț, iar dezbaterea de idei este sufocată de politica pumnului în gură”, continuă Moisescu.

Fostul lider al PNL Sector 1 îi solicită lui Crin Antonescu să renunțe la calitatea de președinte al Comisiei de revizuire a Constituției.

„Motivele excluderii sunt ridicole și țin de gândirea primitivă și politicianistă a accidentului istoric din fruntea PNL. În ceea ce mă privește, sunt de acord cu „executacii” într-un singur punct: am aderat, într-adevăr, la altă doctrină politică decât doctrina lui Crin Antonescu. Eu am aderat, în februarie 1990, la doctrina liberalismului clasic, pe care o susțin și acum. Această doctrină nu are nici o legătură cu doctrina oportunismului politicianist la care aderă Crin Antonescu. Regret însă faptul că partidul din care am făcut parte timp de 23 de ani a ajuns prizonierul „liniei doctrinare” Crin Antonescu-Sorin Roșca Stănescu-Gigi Becali”, susține Moisescu, care semnează comunicatul în calitate de președinte al Consiliului Director al Inițiativei România Liberală.