Alimentul la care nu te-ai fi gândit că are efecte benefice asupra sănătății

Publicat: 16 12. 2015, 10:14
Actualizat: 06 07. 2016, 00:44

Studiile arată că în coaja de ou se găsește o sursă foarte bună de calciu natural. Coaja de ou este formată în proporție de aproape 93% calciu și conține și alte minerale foarte necesare pentru sănătate, cum ar fi magneziul, sodiul, fierul, potasiul, siliciul sau fosforul.

Coaja de ou are o compoziție similară cu cea a oaselor umane, a dinților sau a măduvei spinării. aceasta poate accelera procesul de vindecare a fracturilor osoase dacă într-o astfel de situație se consumă de 3 ori pe zi câte o linguriță de pulbere de coajă de ou. Pulberea obținută trebuie amestecată cu ceai su apă plată. 

Cei care suferă de arsuri la stomac sau osteoporoză, pot consuma o linguriță de pulbere amestecată cu iaurt, lapte sau suc.