Aceasta este singura SOLUȚIE pentru Steaua: ”Atunci vom avea o altă atitudine”

Publicat: 04 08. 2015, 17:30
Actualizat: 06 08. 2015, 19:56

Valeriu Argăseală susține că singura soluție se află în ”curtea Stelei”, astfel că nu se pune problema schimbării antrenorului. ”Singura soluție pentru depășirea acestui moment este în curtea Stelei și în interiorul echipei. Antrenorul, staff-ul tehnic și echipa trebuie să spună că așa nu se mai poate, că așa nu câștigăm și că trebuie să facă altceva. Și atunci, probabil, vom vedea o altă atitudine”, a declarat Argăseală conform Digisport.

Președintele Stelei a mai vorbit și despre absența antrenorului Costel Gâlcă de la botezul copilului lui Alexandru Chipciu, considerată de mulți drept una nefirească. ”După părerea mea, antrenorul unei echipe care este luată în vizor de presă – pe bună dreptate, pentru că nu acestea erau așteptările – probabil că are atâtea alte preocupări încât cred că își alocă timp și liniște pentru a putea gândi la rece următoarele mișcări pe care trebuie să le facă. Dacă el a decis așa (n.r. să nu meargă la botez), înseamnă că așa a simțit să facă”, a declarat Argăseală.

El a mai precizat că nu a avut nicio discuție cu Laurențiu Reghecampf privind instalarea sa la echipă. ”Am discutat cu toată lumea de acolo, inclusiv cu Laurențiu Reghecampf. Am citit că am discutat cu el despre instalarea sa la Steaua. Nu am avut această discuție cu el”, a declarat Argăseală.