Adrian Mutu, ÎNVINS de Gruia de fosta echipă! CFR Cluj – Rapid s-a încheiat 0-1

Publicat: 11 02. 2024, 07:26

CFR Cluj, antrenată de Adrian Mutu, a fost întrecută, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Este primul eșec pentru Adrian Mutu în Gruia, după ce în primele două etape bifase dpuă victorii (4-1 cu FC Voluntari și 2-1 cu Petrolul).

Unicul gol al partidei a fost marcat de Djokovic, în minutul 9.

Adrian Mutu, ÎNVINS de Gruia de fosta echipă! CFR Cluj – Rapid s-a încheiat 0-1

La Rapid se află nu mai puţin de cinci foşti jucători ai CFR-ului, Damjan Djokovic, Ermal Krasniqi, Christopher Braun, Alexandru Ioniţă II, Claudiu Petrila. Doar Ioniţă nu a jucat în meciul de la Cluj-Napoca.

Rapid a câștigat toate cele patru partide din 2024, fiind neînvinsă de șase etape.

“Ne gândim acum opt ani când am retrogradat şi am pierdut aici penultimul meci. S-a întors roata. Mă bucur foarte mult.

A trebuit să schimbăm doi jucători neprevăzut, a fost greu. Mi-au plăcut băieţii, au avut atitudine mai multă şi mi-a plăcut cum au acoperit spaţile.

Mă bucur mult. Sunt sigur că victoria asta, dacă noi vom juca astfel, cu această atitudine şi dorinţă, putem face lucruri frumoase

Am o echipă bună, compettivă. Nu era un meci decisiv, ne bucurăm pentru că e a patra victorie şi mergem înainte cu un moral extraordinar de bun pentru că nu este uşor să câştigi aici la CFR”, a spus Bergodi.

Ce a spus Adrian Mutu

„Cred că a fost un meci echilibrat, chiar dacă aparent am avut o posesie mai bună. Nu am avut o circulaţie mai bună, nu am fost conectaţi la început cum ar fi trebuit.

A fost un meci echilibrat, de luptă, Rapid s-a apărat foarte bine şi nu ne-am creat atâtea şanse cât ar fi trebuit. Meciul a fost decis de un gol puţin norocos, dar până la urmă tabela vorbeşte. Felicit Rapidul şi mergem înainte. Lucrăm să fim pregătiţi pentru play-off. Cred că Rapid a fost de la început la lupta pentru titlu.

Era important să ne câştigăm meciurile. Mergem înainte, o înfrângere, nu trebuie să facem un capăt de ţară, important este să învăţăm din acest meci”, a spus Mutu.

Cum au arătat cele două distribuții

  • CFR Cluj: Sava – Mogoş, Boben, M. Ilie, Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis (El Kaddouri ’60) – Deac, Bîrligea (Godly ’46), Otele (Serebe ’81). Antrenor: Adrian Mutu.
  • Rapid: Aioani – Onea (Braun ’54), Săpunaru (Cristea ’17), Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi (Bamgboye ’70), Burmaz, Papeau (Petrila ’70) – Rrahmani (Oaidă ’70). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Poli Iaşi a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.