Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21 a Românei, s-a vaccinat anti-COVID. Anunțul oficial al FRF

Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21 a Românei, s-a vaccinat anti-COVID. Anunțul oficial al FRF
Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21 a Românei, s-a vaccinat anti-COVID. Anunțul oficial al FRF
Publicat: 23/02/2021, 16:13

Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21 a României, s-a vaccinat, marți, împotriva COVID-19, potrivit unui anunț făcut de Federația Română de Fotbal.

FRF a demarat o companie prin care sportivii care reprezintă “tricolorul” să fie imunizați înainte de competițiile la care vor participa în acest an. Dacă Nicolae Dică și Denis Haruț s-au vaccinat în cursul zilei de luni, astăzi a venit rândul și selecționerului reprezentativei U21 a României, Adrian Mutu.

Fostul atacant nu s-a prezentat singur la centrul de imunizare, ci alături de David Lazar, portarul echipei naționale, dar și de alți membri din cadrul staff-ului naționalei U21.

Marți, 23 februarie, la centrul de vaccinare s-au prezentat David Lazar, portarul naționalei României, Adrian Mutu, selecționerul U21, Leontin Toader și Eugen Anghel, antrenorii cu portarii la prima reprezentativă și la cea U21, Roberto Berruero, antrenor secund România U21, Rareș Ene, analistul video al primei reprezentative, și Andrei Bogățan, fizioterapeut al selecționatei U21”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Adrian Mutu s-a vaccinat anti-COVID. Ce spune Răzvan Burleanu despre campania demarată de FRF

La începutului anului, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit detalii despre campania de vaccinare a sportivilor români, ocazie cu care a precizat că imunizarea ne va ajuta să revenim la viața de dinainte de pandemie.

Ne bucurăm că loturile olimpice şi cele naţionale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Şi că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinaţi în ţară.

Procedura este făcută prin intermediul statului român, deci fiecare persoană trebuie să vină în ţară ca să treacă prin această procedură. Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă priveşte mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul”, declara, la momentul respectiv, Răzvan Burleanu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase