Alina Tecșor, invitata Irinei Fetecău la „Așa-i în tenis”! Jucătoare, antrenoare, căpitan-nejucător, vicepreședinte al FRT și mamă de sportiv

Publicat: 08 08. 2023, 12:19

Irina Fetecău, jucătoarea română de tenis care a debutat în lumea presei ca gazdă a emisiunii „Așa-i în tenis”, revine cu o nouă ediție foarte interesantă, având o invitată specială: Alina Tecșor, vicepreședinte al Federației Române de Tenis.

Alina Tecșor, invitata Irinei Fetecău la „Așa-i în tenis”! Jucătoare, antrenoare, căpitan-nejucător, vicepreședinte al FRT și mamă de sportiv

Ediția emisiunii „Așa-i în tenis” cu Alina Tecșor va fi difuzată marți, 8 august, la ora 19:00, pe canalul de YouTube ProSport.

Câte roluri poate să aibă o femeie? Alina Tecșor e exemplul unei „Wonder Woman” pe pământ. A fost jucătoare de tenis, iar apoi a jonglat cu rolurile de antrenoare, căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României, vicepreședinte al Federației Române de Tenis și, cel mai important, mamă.

Alina Tecșor i-a împărtășit Irinei Fetecău, în cadrul emisiunii „Așa-i în tenis” din experiența sa din tenis, dar și din viață și le-a transmis și părinților câteva idei despre ceea ce înseamnă acest sport.

Așteptăm comentariile voastre, dar și mesajele pentru Irina Fetecău, pe YouTube și Facebook!

Irina Fetecău și-a făcut în forță debutul în lumea presei de sport, călcându-i astfel pe urme tatălui său, Adrian Fetecău, cunoscutul jurnalist de radio. Sportiva l-a avut invitat în prima ediție pe George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Sportiva nu spune adio tenisului, ci va jongla printre turnee și se va alătura astfel echipei ProSport. Va fi gazda emisiunii „Așa-i în tenis” și va avea invitați de seamă din cadrul „sportului alb” și nu numai.