Andreea Răducan a obținut titlul de doctor

Publicat: 02 10. 2013, 14:50
Actualizat: 02 10. 2013, 14:50
Fosta gimnastă Andreea Răducan a obținut, miercuri, titlul de doctor, după ce a primit "magna cum laude" pentru lucrarea prezentată la Universitatea Națională pentru Educație Fizică și Sport, "Reactivitatea emoțională a sportivilor de performanță la relatările mass media".

Fosta gimnastă Andreea Răducan a obținut, miercuri, titlul de doctor, după ce a primit „magna cum laude” pentru lucrarea prezentată la Universitatea Națională pentru Educație Fizică și Sport, „Reactivitatea emoțională a sportivilor de performanță la relatările mass media”.

„E o «medalie» importantă. Trebuie să recunosc că nu am muncit atâția ani, cât am muncit pentru cele din sport, însă a fost o muncă consistentă, cu la fel de multă dedicare și am încercat să fac o teză de doctorat complexă, compactă, astfel încât toate cunoștiințele pe care le-am parcurs de-a lungul anilor să se regăsească aici. E un moment important pentru mine. După atâta muncă nu pot decât să mă bucur pentru acest final reușit”, a spus Răducan.

La prezentarea Andreei Răducan au asistat, printre alții, Monica Roșu, Silvia Stroescu (gimnastică), Viorica Susanu, Georgeta Damian (canotaj), Laura Badea (scrimă) și Andrei Iosep (polo).