Bogdan Vătăjelu a plecat de la UNIVERSITATEA Craiova, dar poate juca în Superliga sau la arabi!

Publicat: 20 06. 2023, 12:00

Universitatea Craiova a anunţat că fundaşul Bogdan Vătăjelu a plecat de la echipă. E dorit de FCSB, Rapid, U Cluj și Sepsi, dar și de echipe din Arabia Saudită.

Vătăjelu a contribuit la promovarea din 2014, a cucerit Cupa României şi Supercupa României, a disputat 236 de meciuri pentru Universitatea, având 18.671 de minute, și  a marcat 13 goluri. A oferit 16 assist-uri.

„Îți mulțumim pentru tot, Bogdane! Nu este un adio, ci mai degrabă un „La revedere, pe data viitoare!”, căci Bogdan Vătăjelu va fi mereu unul dintre noi. Pentru loialitatea și devotamentul tău în tricoul Universității, îți suntem cu toții recunoscători. Căpitan, idol al tribunelor, a contribuit la promovarea din 2014, a cucerit Cupa României, a cucerit SuperCupa României. Are 236 de meciuri, 18.671 de minute, 13 goluri și 16 assisturi. Toate aceastea pentru Știința! Îți dorim mult succes mai departe, Bogdan! Craiova va fi mereu casa ta!” arată cei de la Craiova.

Bogdan Vătăjelu a plecat de la Universitatea Craiova, dar poate juca în Superliga sau la arabi

De la Universitatea Craiova au plecat: atacantul brazilian Rivaldinho (la Farul), de fundaşii Bogdan Mitrea (la U Cluj), Ivan Martic, Valerică Găman, Bogdan Vătăjelu şi Sergiu Hanca, precum şi de mijlocaşul Ionuţ Vînă (la Farul).

Au sosit: Alexandru Mitriţă (Al-Raed/Arabia Saudită) și cei împrumutaţi la alte echipe, cum ar fi Florin Borţa (Petrolul Ploieşti), Ionuţ Mitran (CSM Slatina), mijlocaşul Marian Danciu (CSM Slatina) și atacantul Atanas Trică (CSA Steaua).

„Referitor la Bogdan (n.r. Vătăjelu), el în momentul de față are trei oferte de la trei cluburi importante din România plus încă două din străinătate: una din Cipru și una din Arabia Saudită. Aștept să decidă Bogdan ce alege”, a spus impresarul Mihai Stan, la ProSport Live.

  • Vătăjelu, 30 de ani, are o cotă de 550.000 de euro, așa cum arată siteul transfermarkt.com
  • Bogdan Vătăjelu a debutat pentru echipa națională a României la 29 de ani şi jumătate