Ce mesaj a postat Walter Zenga de 1 Decembrie! „Mi-e poftă de sarmale, ciorbă de burtă și salată de boeuf!”

Publicat: 01 12. 2020, 21:17
Actualizat: 01 12. 2020, 21:18

Celebrul antrenor italian Walter Zenga a devenit nostalgic cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Pentru că România este parte din el, pentru că a avut o soție româncă, are copii jumătate români-jumătate italieni și a trăit o perioadă în țară, Zenga a ținut să transmită un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale. Totodată a recunoscut că îi place mâncarea tradițională românească și că poftește la sarmale.

„Pentru mine acasă înseamnă Milano, dar sunt legat sufletește de România! Este o țară pe care o iubesc și care mi-a adus mai multe satisfacții, pe plan personal, dar și profesional! La mulți ani, România, pentru azi, 1 Decembrie! O să depășim cu toții această perioadă nu tocmai frumoasă pe care o trăim acum! Ador Bucureștiul și mâncarea tradițională românească! Și recunosc că mi-e poftă de sarmale, ciorbă de burtă și salată de boeuf!”, a postat Walter Zenga pe rețetele de socializare!

Italianul, care de la începutul lui ianuarie 2021 va antrena o nouă echipă, a fost cel care a anunțat pe Instagram separarea de cea care i-a fost soție timp de 17 ani, Raluca Zenga.