Cel mai bun marcator de la euro admite: Ronaldo va câștiga Balonul de Aur

Publicat: 12 07. 2016, 12:18
Actualizat: 09 02. 2019, 19:11

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost extrem de dezamăgit după pierderea finalei Campionatului European în fața Portugaliei, scor 0-1. Cu toate acestea, fotbalistul de la Atletico Madrid a devenit golgheterul competiției și cel mai bun jucător al turneului din Hexagon.

„Am pierdut a doua finală în doar o lună, este trist. Cristiano Ronaldo a câștigat competițiile cele mai importante și cred că totul este decis. Și-a dorit să câștige titlul și apoi se putea gândi și la Balonul de Aur. Sunt convins că el îl va câștiga.” a declarat Antoine Griezmann, potrivit cotidianului AS.

Antoine Griezmann a reușit să marcheze șase goluri în cele șapte partide jucate și a fost numit și cel mai bun jucător al competiției din Hexagon, câștigate de Portugalia, care a învins, în finala de pe Stade de France, țara gazdă, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Eder în minutul 109.

Jucătorul francez a devenit cel de-al doilea fotbalist din istorie care marchează mai mult de cinci goluri într-un singur Campionat European, după Michel Platini, care a înscris de 9 ori la Euro 1984.