Cine TRANSMITE la tv și care sunt orele de începere la partidele din Conference League a echipelor din Superliga! Flora Tallin – Farul se joacă azi

Publicat: 16 08. 2023, 11:26
Actualizat: 16 08. 2023, 14:38

Sepsi, Farul Constanța şi FCSB vor disputa retururile din manşa secundă a turului trei preliminar al Conference League. Constănțenii vor juca azi.

Toate cele trei echipe din România au șanse de calificare în playoff-ul competiției.

Cine transmite la tv și care sunt orele de începere la partidele din Conference League a echipelor din Superliga! Flora Tallin – Farul se joacă azi

  • Flora Tallin – Farul (în tur: 0-3) – miercuri, ora 19.00 (Digi Sport 1 și Prima Sport 1) – Arbitru: Luka Bilbija (Bosnia)

Dacă trece de Flora Tallinn, Farul o va întâlni în play-off-ul Conference League, ultimul tur înainte de faza grupelor, pe pierzătoarea dintre Qarabag și HJK Helsinki, 2-1 în manșa tur.

  • Aktobe – Sepsi Sf. Gheorghe (în tur: 1-1) – joi, ora 19.00 (Digi Sport 1 și Prima Sport 1) – Arbitru: Daniele Chiffi (Italia)

Cine câștigă această dublă joacă în play-off cu învingătoarea meciului Bodo/Glimt (Norvegia) – Pyunik Erevan (Armenia). În tur a fost 3-0 pentru norvegieni

  • Nordsjaelland – FCSB (în tur:0-0) – joi, ora 20:00 (Pro TV) – Arbitru: Genc Nuza (Kosovo)

Câștigătoarea dublei va juca în play-off-ul cu învingătoarea dintre Sabah Baku (Azerbaidjan) – Partizan Belgrad (Serbia). În tur: 2-0

Gică Hagi nu se va putea baza pe doi titulari din manșa tur cu Flora Tallin. Andrei Borza și Denis Alibec au plecat de la formația din Constanța cu o zi înainte de returul din Estonia.

Câți bani se fac în această competiție?

Pentru prezența în turul trei preliminar al Conference League, Farul, FCSB și Sepsi primesc câte 550.000 de euro.

O calificare în play-off ar aduce 750.000 de euro, în timp ce prezența în grupe se premiază cu 2,9 milioane de euro.

Meciurile din play-off-ul Conference League se joacă pe 24 și 31 august.

  • LPF a modificat programul etapei a cincea a Superligii, astfel încât să fie sprjinite echipele Farul, FCSB şi Sepsi, care s-au calificat seara trecută în turul trei preliminar al Conference League. Niciuna dintre cele trei echipe nu a evoluat în ultima rundă, meciurile fiind reprogramate.